Future Green City 2024 World Congress

Begin

23-09-2024 om 09:00

Einde

26-09-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Future Green City 2024 World Congress
Datum: 23 /26 september 2024
Locatie: Beatrix Theater, Utrecht

Klik hier voor het programma en om aan te melden

Van 23 tot 26 september 2024 delen ruim 4000 experts uit de hele wereld hier vier dagen  lang hun passie en kennis over de leefbare groene stad met toekomst.

Het Future Green City World Congres is een initiatief van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland en Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Zij brengen in Utrecht de werelden van groen en civiele techniek samen, in samenwerking met World Urban Parks (WUP) en de International Federation of Municipal Engineers (IFME). Het congres verbindt bouw, groen, infra en water. Door verschillende oplossingen te laten zien en door netwerken in deze domeinen met elkaar te verbinden bouwen we samen aan een stad met toekomst.

Stadswerk, VHG en de gemeente Utrecht tekenen voor de organisatie en heten u van harte welkom in het Beatrix Theater in Utrecht. Vier dagen lang is dit dé plek om de beste sprekers te horen en de meest inspirerende voorbeelden zien van groene transformaties van de steden uit de hele wereld. En bovenal: hier kun je in gesprek gaan met vakgenoten uit alle delen van de wereld.

 

Cookie-instellingen