Even voorstellen: Jules Bongers, nieuw bestuurslid regio Gelderland/Utrecht

ProfielfotoKarina van Lent 09-12-2014 1721 keer bekeken 0 reacties

Jules Bongers is adviseur openbare ruimte (specialisatie: groen) bij BOOT organiserend ingenieursburo. Het bedrijf waar ik werk houdt zich met name bezig met de technische uitwerking van de inrichting van de buitenruimten.

Onze opdrachtgevers bestaan uit overheden (waaronder veel gemeenten) en projectontwikkelaars. Zelf adviseer ik opdrachtgevers en collega’s van andere vakgebieden aangaande de ruimtelijke inrichting, met name op het gebied van groenvoorzieningen. Mijn eigen doel is een leefomgeving te creëren die aansluit op de wensen van de gebruiker.

Daarnaast bestaan mijn werkzaamheden uit het verzorgen van omgevings- en vergunningenmanagement, waarbij ik meer vanuit de proceskant projecten begeleid.   

In het verleden heb ik in onderwijsland gewerkt en mede van daaruit zie ik kennisuitwisseling als een belangrijk punt. Vandaar dat Stadswerk en het deelnemen in de regio Gelderland/Utrecht voor mij een belangrijke verrijking is, omdat Stadswerk personen samenbrengt die vanuit verschillende invalshoeken de inrichting van de openbare ruimte benaderen. ‘Van alleen achter je bureau zitten, wordt je niet wijzer’.

Ik ben woonachtig in ’s-Hertogenbosch, woon samen met mijn vriendin Andrea en sinds negen maanden is daar onze dochter bij gekomen. Een hele verandering. Ik ben voetbalfanaat en tennis wekelijks. Daarnaast behoort modelspoorbouw tot mijn hobby, waarbij ik me bezig houd met de ruimtelijke inrichting op miniatuurniveau (en zonder procedures).

Cookie-instellingen