28 oktober startbijeenkomst regio Randstad, u komt toch ook?

ProfielfotoKarina van Lent 02-10-2015 1491 keer bekeken 0 reacties

Tijdens de startbijeenkomst op 28 oktober maakt u kennis met de nieuwe regionale Stadswerk afdeling, de initiatiefnemers en natuurlijk elkaar als Stadswerk leden in dezelfde regio. Ook is er gelegenheid om kennis en ideeƫn uit te wisselen over vormen van samenwerking.

In de Randstad is momenteel nog geen regionaal Stadswerk-netwerk actief, daarom is enige tijd geleden het initiatief genomen tot oprichting. Wij zijn er van overtuigd dat deze regio van grote waarde kan zijn voor de Stadswerkleden in dit gebied. Maar ook collega’s van buiten de regio, die interesse hebben in de Randstad problematiek, zijn van harte welkom om dit platform te benutten om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Het spreekt vanzelf dat de bijeenkomst voornamelijk is gericht op ontmoeten. Er is volop gelegenheid om met elkaar kennis te maken, waarmee de basis wordt gelegd voor een hecht en bloeiend netwerk. Ook wordt van gedachten gewisseld over actuele thema’s in de regio en nagedacht over activiteiten die ontplooid kunnen worden. Tevens is er een presentatie van een praktijkvoorbeeld van intergemeentelijke samenwerking. 

Programma
13:30 uur
Ontvangst
14:00 uur Regio Randstad – toelichting initiatief en uitwisseling thema’s en activiteiten
15:00 uur Intergemeentelijke samenwerking openbare werken
Toelichting door Marco Witkamp over de regionale samenwerking openbare werken tussen Teylingen, Katwijk en Noordwijk.
16:00 uur Netwerkborrel

Locatie is Dock 15, Industrieweg 15, 3641 RK Mijdrecht. Toegang is gratis.

Bent u niet in de gelegenheid om de startbijeenkomst bij te wonen, maar heeft u wel interesse in deelname? Neem dan contact op met Eveline Kokx (eveline.kokx@stadswerk.nl) of Martin Visser (martin.visser@vischi.nl).

Cookie-instellingen