Algemene Ledenvergadering 16 juni Den Haag

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Stadswerk zal plaats vinden op donderdagmiddag 16 juni, om 16.15 uur. Locatie is dit jaar Museon, Panorama zaal, Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag. De vergadering zal om 17.30 uur worden afgesloten met een borrel.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens onze Algemene Ledenvergadering. U kunt zich aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering doormiddel van de onderstaande aanmeld button. De stukken liggen vanaf 3 juni ter inzage op het verenigingsbureau. Deze zijn tevens beschikbaar op de website www.stadwerk.nl. U vindt ze, nadat u bent ingelogd, onder Documenten - ALV. Heeft u geen inlogcode? Dan kunt u die aanvragen via het onderstaande aanmeld button.

Voorafgaand aan de ALV (klik hier voor het programma) kunt u vanaf 14.00 uur deelnemen aan een werkbezoek met als onderwerp Veiligheid en openbare ruimte. Een zeer actueel onderwerp. DS landschapsarchitecten en de gemeente Den Haag laten u tijdens een rondwandeling door het gebied zien hoe in het Worldforumgebied veiligheidsmaatregelen slim in het ontwerp van de openbare ruimte zijn opgelost. Ingenieursbureau Arcadis maakt daarna met de deelnemers de vertaling naar de eigen praktijk. Meer informatie 

aanmelden klik hier

Cookie-instellingen