Webinar Meer doen met gevelgroen

Begin

20-05-2021 om 11:00

Einde

20-05-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Datum: 20 mei 2021 van 11.00 tot 12.00 uur
Webinar: Meer doen met gevelgroen
Sprekers: Marc de Jager van de Koninklijke Ginkel Groep
Kosten: Gratis

Klik hier om u aan te melden

Groene daken en gevels: een uitkomst als het gaat om vasthouden wateroverschotten. Ze creëren bovendien een aangenamer binnenklimaat en leveren voordelen op gebied van gezondheid en biodiversiteit. Maar hoe doe je dat eigenlijk, een gevel vergroenen? Hoe ziet zo’n ontwerp eruit en hoe kom je door het juiste beheer tot een blijvend succesvol eindresultaat? Op 20 mei van 11:00 tot 12:00 laat Marc de Jager (Koninklijke Ginkel Groep) u stap voor stap zien hoe u gevelgroen kunt realiseren.

Over de spreker
Marc de Jager is projectadviseur bij de Koninklijke Ginkel Groep. Zorgvuldig omgaan met de natuur staat in zijn werk hoog in het vaandel. Marc adviseert opdrachtgevers in groenprojecten, om te komen tot een financieel en technisch goed project dat bijdraagt aan een leefbare en gezonde leefomgeving. In dit webinar vertelt hij u waarom u gevels kunt vergroenen en schetst hij het totale proces aan de hand van praktijkvoorbeelden en -projecten.

Terugkijken?
Tijdens het webinar kunt u Marc al uw vragen voorleggen via chat. Als u er niet bij kunt zijn, maar wel geïnteresseerd bent in het onderwerp kunt u zich via deze link alsnog aanmelden. Zo ontvangt u na afloop de replaylink in uw mailbox.

Cookie-instellingen