Webinar Gemeenteraadsverkiezingen 2022: De toekomst van groen

Begin

20-01-2022 om 11:00

Einde

20-01-2022 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Datum: 20 januari 2022, 11:00 - 12:00
Titel: Gemeenteraadsverkiezingen 2022: De toekomst van groen
Sprekers: Raymond Landegent (Groenemorgen), Dagmar Keim (gemeente Amsterdam) en Monique van der Plas (gemeente Almere) en Sacha de Ruiter (Groene Buren Almere)
Kosten: Gratis

Klik hier om u aan te melden

We willen allemaal meer groen dat een positieve bijdrage levert aan onze leefomgeving. In dit webinar delen we inspirerende voorbeelden hoe het kán! Op 20 januari van 11:00 - 12:00 vertelt  Raymond Landegent (creatief bureau Groenemorgen) over de campagne ‘1000 Geveltuinen in Rotterdam’. Heel veel Rotterdammers deden in 2021 mee met het aanleggen van een geveltuin; ook heeft het campagneteam twee keer het record langste geveltuin van Nederland georganiseerd en binnengesleept! Raymond vertelt wat het succes was van deze campagne.

Dit jaar vindt de Floriade plaats in Almere. Het thema is Groene stad van de toekomst. Amsterdam en Almere exposeren hier gezamenlijk en organiseren het WeMakeThe.City Green festival. Dagmar Keim (gemeente Amsterdam) en Monique van der Plas (gemeente Almere) schetsen hoe zij met dit festival partijen verbinden en activeren om de groene beweging een impuls te geven. Sacha de Ruiter, projectleider van de Groene Buren in Almere, vertelt hoe burgers zich inzetten om hun stad te vergroenen en mee doen aan WeMakeThe.City Green.

Chat en terugkijken 
Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen aan Raymond, Dagmar, Monique en Sacha. Dit webinar is onderdeel van de webinarreeks Gemeenteraadsverkiezingen 2022: ‘Maatschappelijke vraagstukken oplossen in de openbare ruimte’, in het bijzonder interessant voor gemeenteraadsleden. Meer informatie hierover in deze flyer. Kijk welk webinar past bij uw portefeuille of bekijk ze allemaal. Komt het tijdstip u niet uit? Meldt u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u de webinars kunt bekijken op ieder gewenst moment. 
 

Cookie-instellingen