Omvangrijk programma en goed reisgezelschap in Nantes

10-07-2018

Het programma voor de studiereis naar Nantes is definitief en de tickets en hotelkamers voor de deelnemers zijn geboekt. Er is nog een zeer beperkt aantal plaatsen te vergeven. Wat wacht er op u in Nantes? Een omvangrijk programma, met klimaatverandering als rode draad, en een goed reisgezelschap!

Als u mee wilt gaan, en daar is alle reden toe, willen we u adviseren niet te lang te wachten met het invullen van het aanmeldformulier. Door de transportmogelijkheden in Nantes is er maar plaats voor een gelimiteerd aantal deelnemers. Als deelnemer bevindt u zich in ieder geval in goed reisgezelschap.

Omvangrijk programma
Het thema klimaatverandering is interessant voor een grote en diverse groep van professionals en bestuurders van gemeenten, waterschappen, provincies, Rijk en adviesbureaus. Het raakt vele thema’s en dat gaat u in Nantes dan ook ervaren. Klimaatadaptatie, groenbeleid, de energietransitie en duurzame stedenbouw, overheidsparticipatie, gezondheid en duurzame vormen van mobiliteit; al deze thema’s komen in het omvangrijke programma aan bod.

Praktische informatie
De voertaal tijdens deze studiereis is Engels. Vertrek is op 12 september vanaf Schiphol (vliegen) of de stations Amsterdam centraal, Amsterdam Schiphol en Rotterdam centraal (TGV), retour 14 september. De kosten bedragen € 995,00 (ex BTW) voor leden/begunstigers van Stadswerk, Rioned, Waternetwerk en Waternet. Overige deelnemers betalen € 1595,00 (ex BWT). Er is plaats voor maximaal 45 personen. Klik hier voor het reisprogramma en het aanmeldformulier.

Bekijk ook

Cookie-instellingen