Stadswerk tipt: Kennisdeler Kabels en Leidingen in Spijkenisse

22-10-2018

De ondergrondse infrastructuur staat in deze bijeenkomst centraal. Met collega overheden staat u stil bij belangrijke onderwerpen op dit gebied. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het evenement ‘De maand van de onderwereld’ van de gemeente Rotterdam.

Eén van de voorbeelden die aan bod komen is de GR Kabels en Leidingen Nissewaard –Rotterdam. Samen met vertegenwoordigers van de gemeente Nissewaard zullen de belangrijkste aspecten uit de regeling worden toegelicht.

Programma
Na een inloop met lunch (12:00) wordt de bijeenkomst om 13:00 geopend door wethouder Jan Willem Mijnans. Daarna volgt een bijdrage van Marrigje Gerits-de Vos (Nissewaard) over de Gemeenschappelijke Regeling kabels en leidingen Rotterdam-Nissewaard. Het thema is Grip op de ondergrond!  Inclusief toelichting van het proces om te komen tot een samenwerking.  Na een interactief gedeelte neemt Berry Kok (Gemeentelijk Platform Kabels en Leidingen) het stokje over. Hij vertelt over de meerwaarde voor gemeenten en de samenhang van K&L met de Omgevingswet, energietransitie en klimaatadaptatie. De laatste inhoudelijke bijdrage betreft de Grafische meerjarenplanning Provincie Zuid Holland. Karel Schaafsma (PZH) neemt u hierin mee. De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje.

Meer informatie en aanmelden
Datum: donderdag 29 november 2018 12:00 uur – 17:30 uur
Bij aanvang is er een lunch en afsluitend zal er een hapje en een drankje zijn.
Locatie: De Boekenberg, Markt 40, 3201 CZ Spijkenisse
Aanmelden: via deze site.

Is deze bijeenkomst niet interessant voor u? Tip dan een collega!

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen