Save the date! 22 mei Nationale biodiversiteitsdag Arnhem

25-04-2019

Tijdens de door IPC Groene Ruimte georganiseerde Nationale Biodiversiteitsdag ziet u de meest vooruitstrevende mogelijkheden voor het creëren van biodiversiteitskansen. U leert wat op korte en langere termijn kan om de afname van biodiversiteit te vertragen en uiteindelijk terug te dringen.

De initiatieven die tot nu toe genomen zijn en kunnen worden, worden aan de hand van ‘best practices’ gedeeld. Zo werken we samen aan een duurzamere en gezondere leefomgeving waardoor biodiversiteit
een verruiming wordt in plaats van een beperking.

Alle expertise onder één dak
Tijdens deze dag profiteert u van alle expertise onder één dak om u te voorzien van up-to-date informatie, innovatieve oplossingen en inspiratie. Middels workshops en voorlichtingssessies worden actuele inzichten gegeven en praktische oplossingen aangeboden. Deze dag is uitermate geschikt voor beheerders, ontwerpers en beleidsmedewerkers die o.a. werkzaam zijn bij terreinbeherende instanties, landschapsbeheerders, natuurverenigingen, gemeenten, provincies, ingenieursbureaus etc.

Meer informatie?
Wilt u meer weten of uzelf aanmelden? Klikt u dan hier. Mocht u voor die tijd al meer willen weten over succesvoorbeelden? Bezoekt u dan de bijeenkomst van Stadswerk regio Gelderland-Utrecht op 8 mei in Veenendaal.   

Bekijk ook

Cookie-instellingen