Stadswerk-netwerk telt inmiddels ruim 3.500 leden

04-07-2019

Sinds januari 2017 zetten we extra in op het vergroten van het aantal persoonlijke leden binnen werkgeverslidmaatschappen. We vinden het belangrijk dat iedere organisatie die lid is van Stadswerk weet dat iedere werknemer gebruik kan maken van de voordelen van het lidmaatschap.

Dat zijn bijvoorbeeld het gratis bezoeken van reguliere Stadswerkactiviteiten, het (op het huisadres) ontvangen van Stadswerk magazine en de thematische special magazines en (grote) kortingen op buitenlandse studiereizen, evenementen en publicaties.

900 nieuwe leden
Die impuls is zeer succesvol gebleken. Het aantal persoonlijke leden was januari 2.653, inmiddels is bleek het aantal persoonlijke leden dat gebruik maakt van de voordelen van het lidmaatschap per 1 juli 2019 gegroeid naar 3.553. Dat is een stijging van precies 900 leden in 2,5 jaar tijd! Daar zijn we niet alleen trots op, maar ook blij mee. Het betekent dat het Stadswerk-netwerk waarbinnen informatie en ervaringen worden uitgewisseld over ontwerp, beheer en inrichting van de openbare ruimte aan kracht, breedte en diepgang heeft gewonnen. Dat stelt de leden in staat nog meer informatie te halen en brengen en inspiratie op te doen waarmee ze hun werk (nog meer) aan kwaliteit kan winnen. Bij Stadswerk leert u van elkaar hoe het kan! Daar profiteren alle 17 miljoen gebruikers van de openbare ruimte iedere dag weer van!

Meer informatie, lid worden of een proeflidmaatschap afsluiten?
Wilt u meer weten over onze vereniging? Deze website biedt de nodige informatie over wie we zijn en wat we doen. Daarnaast kunt u altijd bellen of mailen met ons Verenigingsbureau: info@stadswerk.nl of 0318-692721. Wilt u kijken of uw gemeente of organisatie al lid is, nu lid worden of een proeflidmaatschap afsluiten? Het kan allemaal. Kijkt u dan onder de button Lidmaatschap.

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen