Enquête Nationale Groencompetitie: doe mee en win een Garmin GPS!

01-10-2019

Tot 2019 organiseerde Entente Florale de jaarlijkse Nationale Groencompetitie. Dit jaar zijn elementen ondergebracht in de Steenbreekawards van Operatie Steenbreek.  Wij vinden deze competitie belangrijk genoeg om de animo ervoor te onderzoeken via een korte enquête. Doe mee en win een Garmin GPS!

In de Nationale Groencompetitie van Entente Florale werden jaarlijks de groenste stad en het groenste dorp van Nederland gekozen. Het was een wedstrijd waarbij breed en diepgaand, van uitvoerende praktijk tot integrale beleidsvoering, werd gejureerd. Alle deelnemers kregen van een vakjury een rapport met aanbevelingen voor de gemeentelijke groene agenda.

Groen hoog op de politieke agenda
Deze competitie bevorderde niet alleen een meer integrale aanpak ( inclusief bewonersparticipatie) maar zorgde er ook voor dat groenbeleid hoger op de politieke agenda kwam te staan. Deelname vergde ook eigen inzet en bracht kosten met zich mee. De Nationale Groendag was het feestelijke slotstuk van deze competitie. Stichting Entente Florale is per dit jaar ondergebracht in de stichting Steenbreek.  Elementen van de competitie hebben  in de Steenbreekawards van Operatie Steenbreek een plek gekregen. Deze Awards hebben echter een ander doel dan de Nationale Groencompetitie.

Animo onderzoeken
Wij vinden de Nationale Groencompetitie belangrijk genoeg om de animo ervoor te onderzoeken via een korte enquête. Welke behoefte is er aan een Nationale Groencompetitie? Hoe breed moet die beoordeling zijn? Hoe diepgaand? En hoeveel tijd en middelen zou dat mogen kosten? Laat u het ons weten? U kunt de lijst hier invullen: https://nl.surveymonkey.com/r/GQVBTWS. Met de informatie die u ons verstrekt, zullen we het gesprek aangaan met Stichting Steenbreek. Als invuller maakt u, als u dat wilt, ook nog eens kans op een Garmin eTrex 20x, een geavanceerd GPS systeem voor wandelen, fietsen en geocachen!

Bekijk ook

Cookie-instellingen