De nieuwe gedragscode soorten bescherming gemeenten

02-10-2020

De eindstreep is in zicht maar we zijn er nog niet helemaal. Bij het sluiten van de ter visielegging op 18 september waren er vijf zienswijzen ingediend bij RVO.

Die moeten nu zorgvuldig worden bekeken. RVO  heeft zes weken de tijd voor om antwoorden te formuleren en/of aanpassingen op de gedragscode voor te stellen. Medio november verwachten we de definitieve goedkeuring. Zodra de goedkeuring een feit is kan deze gratis worden gedownload op www.stadswerk.nl.

De gedragscode is een heel duidelijk en concreet document. Maar wat goed is kan altijd beter. Dus hebben we ook een werkboek ontwikkeld bij de gedragscode en zullen we na publicatie van de gedragscode  zorgen voor online voorlichting. Eerst algemeen, voor iedereen toegankelijk en gratis. Daarna meer specifiek voor verschillende gebruikersgroepen denk ook aan uitvoerders, aannemers. Die  besloten webinars komen beschikbaar voor de afnemers van ons handboek.

Informatie over het werkboek en de voorlichting publiceren we op onze website zodra de goedkeuring definitief is.

Al het werk wat hiervoor de afgelopen vijf jaar is verricht is betaald uit de Stadswerk verenigingskas. Dus Stadswerkleden: dank je wel !

Een uitgebreide update over de gedragscode is te beluisteren in onze podcastserie: klik hier

Bekijk ook

Cookie-instellingen