Update rondom webinar-serie Chemievrij beheer sportvelden

14-01-2021

De webinars ‘Voorkomen van ziekten en plagen’ en ‘Natuurlijk evenwicht zonder onnatuurlijke toevoegingen’ zijn definitief verplaatst naar 27 januari en 3 februari 2021 om 11.00.

De webinars ‘Chemievrij beheer sportvelden: Natuurlijk evenwicht zonder onnatuurlijke toevoegingen’ en 'Chemievrij beheer sportvelden: voorkomen van ziekten en plagen' konden in december 2020 geen doorgang vinden. Gelukkig zijn er inmiddelsnieuwe data geprikt voor deze webinars, waarin onze sprekers u graag meenemen in de fascinerende wereld van het chemievrije beheer van onder meer sportvelden.

27 januari 2021 - Chemievrij beheer sportvelden: Natuurlijk evenwicht zonder onnatuurlijke toevoegingen

3 februari 2021 - Chemievrij beheer sportvelden: voorkomen van ziekten en plagen

Community of practice

Eind 2020 is door een gerechtelijke uitspraak een einde gemaakt aan het al jarenlang geldende landelijk verbod op het professioneel gebruik van gewasbeschermingsmiddelen buiten de landbouw. Dat is een aderlating voor iedereen die hard heeft gestreden om de inzet van chemische middelen te voorkomen. We gaan echter niet bij de pakken neerzitten.

Integendeel: dit voorjaar zetten wij een community of practice rondom chemievrij beheer op. Hierin kunt u na afloop van de webinar-reeks samen met uw vakgenoten aan de slag met dit onderwerp. Dat gebeurt niet alleen in werkgroepen, maar ook met behulp van podcasts en sessies door experts. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u hier alvast in.

Blijft u chemievrij werken?

Tenslotte werken we aan een gemeentekaart waarop zichtbaar wordt welke gemeenten chemievrij beheer uitsluiten. Zo hopen we heel Nederland groen te kleuren! Neemt uw gemeente een voortrekkersrol? Klik dan op de onderstaande button. De gemeentekaart vindt u hier.

Ja, mijn gemeente werkt chemievrij!

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen