Nationale Bomenbank viert haar 50 jarig jubileum met De Nationale Bomen Top 50!

17-02-2022

Nationale Bomenbank bestaat dit jaar 50 jaar! Dat willen we op een heel bijzondere manier vieren. Samen met u en eigenlijk heel Nederland.

Al 50 jaar maakt Nationale Bomenbank zich sterk voor het behoud van (grote) bomen
Het begon allemaal in 1972 met het registreren en verplanten van grote bomen die anders gekapt zouden worden. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een landelijk boomspecialistisch bedrijf dat nog altijd het behoud van grote bomen in haar DNA heeft. Samen met ons zusterbedrijf Terra Nostra, kennisatelier voor boom en bodem, werken wij dagelijks aan onze gezamenlijke missie: ‘Een gezond bomenbestand voor een gezonde stad’. Wij laten bomen leven!

Ons jubileumcadeau
Het bomenbestand in onze Nederlandse dorpen en steden verdient aandacht en groei, want juist grote bomen doen veel voor ons en zijn daarom belangrijk. Om dit te benadrukken introduceren Nationale Bomenbank en Terra Nostra gezamenlijk De Nationale Bomen Top 50! Vanuit deze top 50 zal een onafhankelijke, gerenommeerde vakjury de 5 meest waardevolle en bijzondere bomen selecteren. Deze kampioenen gaan wij adopteren en levenslang verzorgen. Dat is ons gouden jubileumcadeau aan de maatschappij.

Doe mee en nomineer jouw bijzondere boom
Uw bijzondere boom maakt kans op gratis levenslange boomzorg. Kent u een bijzondere boom met een verhaal? Is deze boom voor u bijzonder en verdient hij daarom die speciale aandacht? Doe dan mee en nomineer uw boom via www.denationalebomentop50.nl.

Hartelijke groet,

Het team van Nationale Bomenbank en Terra Nostra

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen