Stadswerk tipt: AI en Circulaire Economie met Toekomstdenker Renée van Holsteijn

23-11-2023

Renée van Holsteijn deelt hoe (gen) AI het werk gaat veranderen. Ze bespreekt de visies van zowel optimisten als sceptici, denk aan Yuval Noah Harari en Bill Gates.

Vervolgens werpt ze haar blik in de toekomst, die gister al is begonnen: wat zien we nu al gebeuren op het gebied van AI en innovatieve land- en tuinbouw en circulariteit? Ze besluit haar lezing met praktisch advies: Hoe gebruik je tools ChatGPT en Midjourney als ideeëngenerator voor bijvoorbeeld circulaire bruggen?

Platformbijeenkomst
Hoe kunnen we het tekort aan grondstoffen tegengaan en ook zorgen voor lokale impact? Op 30 november organiseert Platform Circulair Flevoland de laatste platformbijeenkomst van dit jaar; Digitaal en lokaal (ver)bouwen. Tijdens deze bijeenkomst laten we je vanuit de praktijk zien hoe digitalisering een bijdrage kan leveren aan de transitie naar een circulaire economie. Meld je aan en ontdek samen met ons de groeiende relevantie van digitalisering en hoe dit een rode draad vormt in circulaire projecten!

Bruggenexpeditie
Ga mee op bruggenexpeditie! Tijdens een wandeling over de vier circulaire bruggen op het voormalig Floriadepark, vertelt gids Tjibbe Winkler je alles over het ontstaan, de unieke samenwerkingen en de circulaire uitdagingen voor de bouw van de bruggen. 

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen