Bas Boonstra ontvangt Westbroek Hofkamp penning

01-12-2023

Bas Boonstra is per 30 november vertrokken uit het Algemeen Bestuur van Stadswerk. Niet omdat hij dat zo graag wilde maar simpelweg omdat Stadswerkbestuursleden voor maximaal 8 jaar worden benoemd.

Bas werd benoemd tot bestuurslid in de ALV van 25 november 2015 tijdens………het eerste grote Future Green City evenement in de Brabanthallen in Den Bosch. Een evenement dat in de jaren er na in verschillende vormen werd voortgezet en nu in 2024 in Utrecht een internationale dimensie krijgt. In 2019 werd Bas penningmeester van de vereniging.

Bas zorgde voor een vertegenwoordiging van de ingenieursbureaus in ons bestuur en heeft zich ervoor ingezet dat Antea medewerkers ook een actieve rol binnen de vereniging speelt. In de regiogroepen, de redactie van ons magazine en door het leveren van bijdragen voor het magazine. Bas is ook een heel groot supporter van het vak beheer. Antea heeft ook de slogan “fan van beheer” en die betrokkenheid heeft zich ook geuit in de deelname in Managing Public Space.

Wij zijn ook blij met een grote betrokkenheid van ingenieursbureaus zoals Antea bij ons werk.

Bas is een groot ambassadeur van Stadswerk. Bij gelegenheid van zijn vertrek als bestuurslid heeft hij de Hofkamp-Westbroek penning ontvangen.

Helaas is het nodig om cookies van derde te accepteren om het filmpje te bekijken

Bekijk ook

Cookie-instellingen