Stadswerk tipt: Doeners & Nature Based Solutions

11-01-2024

Hoe reguleer je water met Nature Based Solutions? En hoe kun je deze kennis toepassen in je les en/of module? Experts van WUR, Yuverta en ManageMind Group hebben met behulp van AI modules en leeractiviteiten ontwikkeld. Op 18 januari om 15.00 gaan we in een webinar in gesprek met de ontwikkelaars.

Voor een klimaatbestendig Nederland is het van groot belang dat we nature based solutions aanleggen in onze steden. De modules en leeractiviteiten die ontwikkeld zijn in het KOM-project “De Groene Doeners” zijn bedoeld om een vertaalslag van onderzoek naar de beroepspraktijk te maken. Dankzij een brede samenwerking wordt de kennis over belangrijke thema’s zoals biodiversiteit in de stad, hittestress in stedelijke gebieden en stedelijk waterbeheer op een toegankelijke en praktijkgerichte manier gepresenteerd. In deze uitwerking is geëxperimenteerd met een extra collega die nooit moe wordt, veel informatie in haar hoofd heeft én op een snelle manier samenwerkt; oftewel de inzet van AI. Duurzaam ontwikkelen op de thema’s die er toe doen: hier wordt in 45 minuten op een interactieve manier uitleg over gegeven zodat jij direct aan de slag kunt gaan.

De volgende sprekers schuiven aan om je de ins en outs van deze nieuwe modules te laten zien:

Aanmelden
Wil jij dit webinar bijwonen? Meld je dan nu aan via onderstaande button. Je ontvangt dan een bevestiging met de link naar het webinar op Youtube.

Bij de aanmelding kun je alvast een vraag stellen aan onze gastsprekers. Die zullen jouw vragen dan tijdens het webinar beantwoorden. Uiteraard kun je ook gedurende het webinar zelf vragen stellen in de chat. Hiervoor dien je ingelogd te zijn met je Google-account.

Lukt het je toch niet om het webinar live te volgen? Geen probleem, het webinar is terug te zien op ons YouTube-kanaal via dezelfde link als in de bevestigingsmail.

Klik hier om je aan te melden

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen