Stuur jouw project, studie of portfolio in voor de NVTL Awards 2024!

07-05-2024

Ben jij een tuin- en landschapsarchitect, ontwerper, bureau of overheid met een schitterend project? Of ben je een opkomend talent in het vakgebied? De NVTL nodigt je uit om jouw werk in te zenden voor de NVTL Awards 2024.

Je kunt inzenden in de volgende vier categorieën:
-> Uitgevoerd Landschapsontwerp
-> Uitgevoerd Tuinontwerp
-> Studie
-> Talent

Het doel van de NVTL Awards is om de tuin- en landschapsarchitectuur te stimuleren en erkenning en een podium te geven aan getalenteerde studenten/ontwerpers in het vakgebied van tuin- en landschapsarchitectuur.  De winnaars van de awards werken met hun ontwerpen, zowel op kleine als op grote schaal, bij aan het aanpakken van zowel nationale als internationale uitdagingen. Hierdoor leveren ze een substantiële bijdrage aan het maatschappelijke debat en geven ze een krachtige impuls aan de vooruitgang van het vakgebied. 

De prijs bestaat uit een award en een publicatie in Blauwe Kamer. De winnaar in de categorie ‘Talent’ wint daarnaast ook een tegoedbon van €800 voor een cursus bij Naturio
OntwerpAcademieRuyteninstituut of Ries Meertens, Coaching Creative Companies.

De deadline voor inzendingen is woensdag 15 mei om 18:00 uur. Stuur nu jouw werk in via www.nvtl.nl/nvtl-awards-2024 en maak kans op de NVTL Awards!
 

Bekijk ook

Cookie-instellingen