Kortingstarief (overheids-)organisaties voor FGC-congres!

23-05-2024

Het Future Green City World Congress is een 'must' op de agenda (overheids-)organisaties en corporaties van over de hele wereld, die werken aan de leefbare, groene stad met een toekomst. Daarom introduceren we een kortingstarief voor groepen.

Een groot aantal (overheids-)organisaties en corporaties zijn onderdeel van het hoogwaardige programma van het Future Green City World Congress in September in Utrecht. Vele showcases vanuit deze sector passeren de revue en er is een unieke gelegenheid om deel te nemen aan workshops, field trips en interactieve sessies waarin aan den lijve ondervonden kan worden hoe andere steden omgaan met de uitdagingen van de toekomst.

Het Future Green City World Congress is een 'must' op de agenda (overheids-)organisaties en corporaties van over de hele wereld, die werken aan de leefbare, groene stad met een toekomst. Daarom introduceren we de mogelijkheid met een groep vanaf vijf personen vanuit deze branches het congres te bezoeken tegen een kortingstarief van 10%! Daarnaast is het tot 1 juli mogelijk om een kaartenbundel te kopen waarbij deze nog niet gepersonaliseerd hoeven te zijn op naam en datum. Dit geeft de flexibiliteit om te profiteren van dit aantrekkelijke voorstel én later te beslissen welke vertegenwoordigers vanuit je organisatie het Future Green City World Congress zullen bezoeken.
 

Meer weten? Bezoek de FGC-website.

Bekijk ook

Cookie-instellingen