Even voorstellen: IPWEA Australie |assetmanagement| werkbezoek ontvangen

02-03-2017

Vereniging Stadswerk is lid van de International Federation of Municipal Engineering (IFME) een wereldwijd netwerk gericht op kennisdeling. “ Het Stadswerk van Australie” is het Institute of Public Works Engineering Australasia (IPWEA).

Zeker op het gebied van assetmanagement behoort IPWEA tot de fijnproevers. Op de website www.ipwea.org staan interessante blogs en forumdiscussies. Daarnaast biedt IPWEA nu een digitale cursus Asset Management aan die u onder andere via live-webinars kunt volgen.

In september 2016 bezocht een IPWEA delegatie Nederland. Directeur Chris Champion motiveerde het werkbezoek als volgt: “Internationale kennisuitwisseling zorgt voor voortdurend bij leren, zodat we het beste werk kunnen leveren voor onze gemeenschappen. Zo hebben we geleerd hoe fietspaden bijdragen aan de leefbaarheid en hoe zagen we innovaties, zoals de brug die nu 3-D geprint wordt in Amsterdam.”  

IPWEA wil in augustus/september opnieuw een werkbezoek aan Nederland brengen. Dit jaar gaat de interesse uit naar onze ontwikkelingen op duurzaamheids/circulaire economie gebied. Welke gemeente wil samen met Stadswerk een Australische delegatie en een aantal Nederlandse collega’s ontvangen?  Laat zelf zien waar u mee bezig bent en leer van uw bezoekers.

Meer informatie over IFME kunt via vinden op www.ifmeworld.org

Heeft u interesse om samen met ons een werkbezoek te organiseren. Neem contact op met louise.kok@stadswerk.nl

Bekijk ook

Cookie-instellingen