Wie is uw Uitblinker?

27-06-2017

Wie is dit jaar de beste professionele (straat)reiniger van Nederland en verdient de titel ‘Uitblinker van het jaar’? Met deze verkiezing vragen NVRD, Nederland Schoon en Rijkswaterstaat om aandacht en waardering voor uitstekende professionele (straat)reinigers.

De Uitblinker van het jaar 2017 verkiezing levert daarnaast een positieve bijdrage aan het imago van het vak van reiniger en de reiniging en afval branche in het algemeen

 

Procedure

Tot half augustus kunt u (straat)reinigers, straatvegers, medewerkers afvalbeheer of teams voordragen via www.uitblinker2017.nl. Uit de genomineerden selecteert de jury tien kanshebbers: vijf in de categorie teams en vijf in de categorie individuen. Van half september tot eind oktober kan gestemd worden door het publiek. Kandidaten gaan in de verkiezingsperiode campagne voeren.

 

De winnaars

De kandidaat en het team met de meeste stemmen, winnen de verkiezing en mogen zich Uitblinker van het jaar 2017 noemen. De jury maakt op 20 november, tijdens het Landelijke Congres ‘Het Rendement van Schoon’ bekend wie de Uitblinker(s) van 2017 zijn. De Uitblinker(s) worden dan beloond met een award en een cheque.

 

Nomineer nu

Kent u (straat)reinigers, straatvegers, medewerkers afvalbeheer of teams die zich buitengewoon hebben ingezet om de openbare ruimte schoon te houden en die kans moeten maken op de titel? Draag ze nu voor via www.uitblinker2017.nl.

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen