Bijna 300 invullers Ledenraadpleging

18-07-2017

De Ledenraadpleging van juni is door zo’n 300 Stadswerkers ingevuld. De resultaten gaan we de komende maanden duiden met onze leden. Drie invullers wonnen een Garmin e-Trex apparaat. Eén van hen is Ruud Dörfel, beleidsadviseur van de gemeente Midden-Drenthe.

Ruud mailde ons erg blij te zijn met het apparaat; hij fietst iedere dag van Hoogeveen naar Beilen en kan nu ook eens andere routes tussen de twee plaatsen gaan verkennen. We danken Ruud voor het invullen en feliciteren hem, net als de andere winnaars Arend ten Barge (gemeente Oldenzaal) en Arie Markus (gemeente Capelle aan den IJssel), met zijn prijs!

Resultaten Ledenraadpleging
De resultaten van de Ledenraadpleging worden uitgediept met onze actieve leden. Zij hebben ervaring met en kennis van de vereniging en kunnen een aantal opmerkelijke resultaten duiden en inkleuren. Dat gebeurt in zogenaamde ‘expertsessies’ waarvoor we een specifieke werkmethodiek hebben ontwikkeld. De resultaten neemt Stadswerk mee in de herijking van haar visie en missie, die tijdens de ALV van 29-11 aan alle leden wordt voorgelegd.

Bekijk ook

Cookie-instellingen