Tweede studiereis Kopenhagen verzet naar 2018

31-08-2017

De door Stadswerk en GDO georganiseerde studiereis voor bestuurders naar Kopenhagen gaat niet door dit jaar, maar gaat volgend jaar, op 14 en 15 september plaatsvinden. Dan laat Kopenhagen u zien hoe het werk maakt van haar ambitieuze klimaatdoelstellingen en duurzame oplossingen in de openbare rui

Door de overweldigende belangstelling voor de eerste studiereis naar Kopenhagen, van 13 tot en met 15 september a.s., namen Stadswerk en GDO het initiatief om op korte termijn een tweede reis te organiseren, ditmaal specifiek voor bestuurders.

Vakantieperiode
Mede door de vakantieperiode, bleek het niet mogelijk op korte termijn voldoende aanmeldingen te realiseren. Doordat we als organisatie wel vastzitten aan een deadline voor de vliegtickets, is besloten de reis nu in 2018 aan te bieden. Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. Bent u, ondanks dat de reis inmiddels is volgeboekt, nieuwsgierig geworden naar het programma van de eerste studiereis naar Kopenhagen, op 13 september a.s.? Bekijk dan hier het programma. 

 

 

                    

Bekijk ook

Cookie-instellingen