Post-HBO ‘Samen sturen op beheer openbare ruimte en afval’

07-09-2017

Speciaal voor leden van Stadswerk en NVRD is er een post-HBO ontwikkeld die inspeelt op de trends binnen beheer openbare ruimte en afval. Denk aan de transitie naar een circulaire economie en goed beheer om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen in leefbaarheid, klimaat en het sociaal domein.

Maar het gaat ook over de invulling van de nieuwe rol van zowel accountmanager als regisseur in het domein van openbare ruimte en afval.

 

Nieuwe compententies

Voor opdrachtgevers en opdrachtnemers betekenen al deze veranderingen een andere manier van samenwerken die vraagt om andere competenties. De werkwijze van gisteren past niet meer naadloos bij de uitdagingen van morgen. De leden van de NVRD en Stadswerk, gemeenten en diensten en publieke bedrijven, staan voor grote uitdagingen op het gebied van afvalbeheer, reiniging en het beheer van de openbare ruimte. Daarom is, samen met NVRD en Stadswerkleden, deze nieuwe leergang ‘Samen sturen op beheer openbare ruimte en afval’ ontwikkeld. De Hogeschool Arnhem & Nijmegen heeft de bouw van de opleiding begeleid en staat garant voor de didactische aanpak.

 

Uniek in Nederland

De opleiding is uniek in Nederland, inhoudelijk, maar ook omdat de opleiding tot is stand gekomen in nauwe samenspraak met leden van de NVRD en Stadswerk in samenspraak met de Hogeschool Arnhem & Nijmegen. Daarnaast is de opleiding gepositioneerd als post-HBO opleiding. Leden van Stadswerk en de NVRD ontvangen een aantrekkelijke korting.

 

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

Wilt u weten of deze opleiding goed bij uw ambities en mogelijkheden past? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan waarin alle ins en outs van de opleiding in een persoonlijk gesprek worden besproken. Hiervoor belt u met Jeroen Hoftijzer van de Hogeschool Arnhem & Nijmegen, 06 55 291 321. Wilt u meer informatie of iets vragen? Mailt u dan met deeltijd.emr@han.nl

Bekijk ook

Cookie-instellingen