Innovatief Dordrecht lid van Stadswerk

07-09-2017

Stadswerk mag met Dordrecht opnieuw een gemeente als nieuw lid verwelkomen. Daar zijn we blij mee, zeker omdat de gemeente Dordrecht op tal van terreinen innovatief aan de weg timmert. Dat levert kennis op die de gemeente graag deelt in het Stadswerk-netwerk.

Tijdens het door Stadswerk en VHG geïnitieerde project i-Tree, waarin de gemeente Dordrecht een voortrekkersrol speelt, ontstond de interesse om lid te worden. Beleidsadviseur groen Oege Oevering, namens Dordrecht de aanjager binnen i-Tree, vond vooral de betekenis van Stadswerk binnen de groensector een doorslaggevende reden.  

Sterker netwerk
Dordrecht verstevigt, als innovatieve gemeente, het Stadswerk-netwerk. De gemeente is ver in het denken over Groene en blauwe verbindingen. Daarbij onderzoekt het hoe partijen die baat hebben bij kwalitatief goed groen en blauw, verleid kunnen worden bij te dragen in de kosten. Daarnaast timmert het aan de weg met het ‘participatiebestek’, waarmee aannemers mede worden afgerekend op hun bijdrage aan burgerparticipatie in projecten. Het is kennis waar onze overige leden in de nabije toekomst hun voordeel kunnen doen.  

Ook lid worden?
Wilt uw gemeente, net als Dordrecht, lid worden van Stadswerk? Zodat al uw medewerkers kunnen aanhaken op ons netwerk van ruim 3.000 actieve professionals rondom de openbare ruimte? Ons Stadswerkmagazine ontvangen én met korting (of soms zelfs kosteloos) onze bijeenkomsten kunnen bezoeken? Neem contact op met Maarten Loeffen (LINK: maarten.loeffen@stadswerk.nl) of Louise Kok (LINK louise.kok@stadswerk.nl).

 

Bekijk ook

Cookie-instellingen