Ga circulair aan de slag in de openbare ruimte

22-02-2018

Stadswerk vindt dat iedereen circulair aan de slag moet gaan in de openbare ruimte. Onze boodschap: iedereen kan beginnen en u kunt overal beginnen!  We helpen u op weg  met een Mindmap Circulaire Openbare Ruimte. De komende tijd gaan we deze Mindmap verrijken met uw input.

De Mindmap is gemaakt door de werkgroep Circulaire economie van Stadswerk en in samenwerking met NVRD ontwikkeld. Denkschets heeft alle ideeën uiteindelijk samengebracht in de definitieve 'Mindmap'. Ons doel is u te stimuleren om werk te maken van circulaire openbare ruimte. En te laten zien dat iedereen kan beginnen, overal en op allerlei manieren.  

 

Verrijken: voorbeelden gezocht

We willen de Mindmap graag verrijken met uw praktijkvoorbeelden. Dus heeft u succesvolle praktijkvoorbeelden circulair werken in de openbare ruimte? Meld ze aan ons. U vindt ze dan straks terug  ‘achter’ de Mindmap, die we op onderdelen aanklikbaar maken. Ook horen we graag van u op welke onderdelen van circulair werken u graag een werksessie georganiseerd zou willen zien. Om samen met collega’s van verschillende gemeenten en organisaties concrete circulaire stappen te zetten. Als u een project wilt melden of uw interesse in een werksessie kenbaar wilt maken, mailt u dan met Anneloes Voorberg. Hier kunt u de Mindmap in HD downloaden. 

Bekijk ook

Cookie-instellingen