REGIO RANDSTAD I.O.

ProfielfotoKarina van Lent 23-07-2015 1649 keer bekeken 0 reacties

Contact met Stadswerkers in de eigen regio is sneller en eenvoudiger te leggen en makkelijker te onderhouden door kortere reistijden en gemeenschappelijke thema’s die de gemoederen regionaal bezighouden.

In de Randstad is nog geen eigen Stadswerk-netwerk actief en wij willen dit gemis om voornoemde redenen opheffen. Wij zijn er van overtuigd dat deze regio van grote waarde kan zijn voor de Stadswerkleden in dit gebied. Tegelijk is iedereen die zich aangetrokken voelt tot de collega’s en problematiek in de Randstad van harte welkom om dit platform te benutten om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Eveline Kokx en Martin Visser hebben het initiatief genomen tot oprichting van de regio Randstad. Het spreekt vanzelf dat zij dit initiatief niet met zijn tweeën kunnen en willen dragen. Daarom nodigen zij u van harte uit om mee te doen. Als u hun ideeën onderschrijft en u wil de oprichting van de regio Randstad mee aanjagen, dan bent u meer dan van harte welkom om mee te doen. Laat het hun weten en zij nodigen u uit voor een overleg direct na de zomervakantie.

Eveline Kokx (eveline.kokx@stadswerk.nl) en Martin Visser (martin.visser@vischi.nl)

0  reacties

Cookie-instellingen