22 sept. Digitale projectversnelling, van veel papier naar veel inzicht

05-08-2015 761 keer bekeken 0 reacties

We leven tegenwoordig in een 'informatiemaatschappij', maar maakt u uw ruimtelijke plannen nog steeds gebaseerd op het papieren tijdperk? En maakt u ook nog steeds rapporten en kaarten?

Stadswerk neemt u bij de hand en kijkt samen met u naar een project in Waddinxveen waarbij de planvorming van de N207-Zuid digitaal is aangepakt.

Datum: dinsdag 22 september, 14.00 uur
Locatie: gemeentehuis Waddinxveen
Adres: Raadhuisplein 1, 2741 HR

Vanaf het begin is alle ruimtelijke informatie digitaal verzameld en visueel gepresenteerd. Dit gaf meteen meer overzicht en inzicht voor het projectteam van provincie als gemeente, maar ook voor bestuurders en burgers.  Daarmee komen knelpunten en kansen eerder en beter in beeld en kunnen sneller belangenafwegingen worden gemaakt.

En dat levert een aanzienlijke projectversnelling op!
Wat betekent het voor de provincie en de gemeente om dergelijke digitale middelen ter beschikking te hebben. Wat verandert er voor hen en wat niet? Wat zijn de voordelen en welke nadelen kleven er aan. Tijdens deze presentatie is live te zien hoe de digitale projectversnelling werkt, wat er voor nodig is om dit te kunnen en wat de resultaten zijn.

Klik hier voor het programma.

Uw dagvoorzitter is Nico op de Laak, Stadswerk

Inleiders zijn:  Bert van Dijk, directeur iViewer bv, en informatie-manager voor infraprojecten binnen provincie Gelderland en projectmanager Gabi van Duijnhoven van de provincie Zuid-Holland.

Deelnamekosten
Stadswerkleden € 25.- excl. btw
Niet leden €50.- excl. Btw

Cookie-instellingen