Zomerschool

02-09-2015 4592 keer bekeken 0 reacties

De zomerschool is voor leden van Vereniging Stadswerk. U zit dus in de cursusgroep met vakgenoten die allemaal wel eens tegen hetzelfde aanlopen: je bent een professional in je vak maar hoe overtuig je de ander ?

Haal meer uit uw teksten
In deze training wordt u uitgedaagd  af te stappen van de standaardindeling van een rapport of artikel, en het eens journalistiek aan te pakken: prikkelen, nieuwsgierig maken, citeren, samenvatten, vragen stellen (en die ook beantwoorden). U leert zich in te leven in de lezer en te bedenken wat voor informatie die eigenlijk zoekt. De training bestaat uit twee dagdelen waarbij u in de tussentijd zelf thuis aan de slag gaat met een  casus uit uw eigen omgeving.  De beste manier om beter te leren schrijven is immers door het te doen!
Donderdag 17 september en donderdag 24 september
Tijd: 09.30 uur tot 13.00 en van 13.00 uur 17.00 uur
Deelname kosten :€200, - excl. BTW Stadswerk leden (incl. lunch).
€150, - excl. BTW Stadswerk Excellent leden

Overtuigend presenteren
Houdt u regelmatig  presentaties?  En vindt u dit niet altijd even makkelijk?Vraagt u zich wel eens af:  hoe bouw ik mijn presentatie logisch op? Hoe maak ik mijn betoog zo boeiend dat iedereen op het puntje van zijn stoel zit? Welke hulpmiddelen zet ik in (Powerpoint of Prezi, filmpjes). En hoe presenteer ik deze vervolgens met flair? Wat doe ik als de zenuwen toeslaan bij het zien van een zaal vol mensen?  In deze training krijgt u antwoord op al deze vragen!
Datum: vrijdag 25 september  
Tijd: 09.30 uur tot 13,00 uur
Deelname kosten: €105, - excl. BTW Stadswerkleden
€79, - excl. BTW Stadswerk excellent leden

Energiek vergaderen
Vergaderen. U bent er  wekelijks vast veel tijd aan kwijt.  Soms is een vergadering niet nodig en kan de afstemming met  collega’s ook op een andere manier worden gedaan.  Maar vaak  is het wél nodig om bij elkaar te komen om werkzaamheden af te stemmen. Hoe maak u vergaderingen en werksessies effectiever én leuker?  Ontdek hoe u meer energie uit een bijeenkomst kunt halen! U gaat aan de slag met een eigen vergader- of workshopcasus  en  in gesprek met de andere cursisten analyseert u deze en  ontdekt  waar de winst te halen is. Vervolgens brainstormen we samen over de oplossingen.
Datum: vrijdag 18 september  
Tijd: 09.30 uur tot 13.00 uur
Deelname kosten: €105, - excl. BTW Stadswerkleden
€79, - excl. BTW Stadswerk excellent leden

Stuur een email naar info@stadswerk.nl meld je aan!

0  reacties

Cookie-instellingen