Online forum chemievrij onkruidbeheer

22-12-2015 2197 keer bekeken 0 reacties

De Tweede Kamer heeft op 7 december 2015 ingestemd met een verbod op chemische onkruidbestrijdingsmiddelen. Stadswerk is één van de partijen die zich heeft ingezet voor dit verbod. Dit betekent dat vanaf maart 2016 onkruid op verharding niet-chemisch moet worden beheerd.

Er is al veel ervaring met methoden, aanpak en organisatie van chemievrij onkruidbeheer. Via het online forum  http://www.schoon-water.nl/forum/ wordt de kennis over dit onderwerp gedeeld. Het forum is bestemd voor alle vragen over chemievrij beheer van verharding, groen en sportvelden. Een handig middel, waar u van elkaar leert en vragen kunt stellen.

Het forum is gerealiseerd door CLM Onderzoek en Advies in opdracht van het Ministerie van I&M en geplaatst op schoon-water.nl. Deze website is onderdeel van de programma’s Schoon Water voor Brabant en Schoon Water Zeeland. In deze programma’s wordt gewerkt aan chemievrij beheer van verhardingen, groen en sportvelden en is veel praktische ervaring beschikbaar om kosteneffectief chemievrij te beheren.

Cookie-instellingen