Stadswerkregio Zuidoost 23 maart startbijeenkomst!

Contact met Stadswerkers in de eigen regio is sneller en eenvoudiger te leggen en makkelijker te onderhouden door kortere reistijden en gemeenschappelijke thema’s die de gemoederen regionaal bezighouden.

In de regio Zuidoost is nog geen eigen Stadswerk-netwerk actief en wij willen dit gemis om voornoemde redenen opheffen. Wij zijn er van overtuigd dat deze regio van grote waarde kan zijn voor de Stadswerkleden in dit gebied. Tegelijk is iedereen die zich aangetrokken voelt tot de collega’s en problematiek in de regio van harte welkom om dit platform te benutten om te netwerken en kennis uit te wisselen.

Monika Merkx, gemeente Maastricht, René van Loon, gemeente Uden, Auke Prinsen, gemeente Venlo en Bas Boonstra, Antea Group, hebben het initiatief genomen tot oprichting van de regio Zuidoost. Het spreekt vanzelf dat zij dit initiatief niet met zijn vieren kunnen en willen dragen. Daarom nodigen zij u van harte uit om mee te doen. Als u hun ideeën onderschrijft en u wilt de oprichting van de regio Zuidoost mee aanjagen, dan bent u meer dan van harte welkom om mee te doen.  Laat het ons weten via info@stadswerk.nl.

Startbijeenkomst op 23 maart 2016
Woensdag 23 maart is in Eindhoven de eerste bijeenkomst van regio Zuidoost. Deze bijeenkomst is voornamelijk gericht op elkaar ontmoeten, maar er is ook een inhoudelijk component: dhr. Arthur Noordhoek, adviseur licht/projectleider gemeente Eindhoven, verzorgt de mini lezing ‘Smart licht, innovatie en open data binnen de openbare ruimte’.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

0  reacties

Cookie-instellingen