Expertise op gebied van tijdelijk grondgebruik gevraagd

In het kader van zijn afstuderen verricht Tom Bouwhuis, stagiair afdeling Ruimte en Groen bij gemeente Hellendoorn, onderzoek naar tijdelijk grondgebruik op braakliggende bedrijventerreinen. Hierbij komt hij graag in contact met gemeenten die actief zijn op dit gebied.

De vraag vanuit gemeente Hellendoorn is om op alternatieve wijze een (tijdelijke) invulling te geven aan het (braakliggend) bedrijventerrein Lochter III. Het is een zoektocht in een spectrum van verscheidende soorten van tijdelijk grondgebruik. Het uiteindelijke doel is het bedrijventerrein nieuw leven inblazen door middel van tijdelijk grondgebruik, waardoor het weer uitnodigt voor (lokale) ondernemers en (grote) bedrijven. De hoofdvraag van het onderzoek luidt als volgt:

Welke typen van tijdelijk grondgebruik kunnen functioneel ingezet worden op braakliggende bedrijventerreinen en hoe kan de gemeente Hellendoorn dit gericht inzetten op bedrijventerrein Lochter III?

Heeft uw gemeente ervaring op gebied van tijdelijk grondgebruik op braakliggende terreinen? Neem dan contact op met Tom Bouwhuis via T.Bouwhuis@hellendoorn.nl of 0548-630514.

 

0  reacties

Cookie-instellingen