Start werkgroep Internationale contacten

Stadswerk is een actief en betrokken lid van de internationale vakorganisatie International Federation of Municipal Engeneering (IFME). Hierdoor zijn we aangesloten op internationale kennisuitwisseling.

Daarnaast was Stadswerk onder meer vertegenwoordigd op de conferentie Future of places en leveren we dit jaar een bijdrage aan de voorbereiding van de Habitat III in Quito (Ecuador). 

Maar de (internationale) ambities reiken verder! Er zijn nog vele mogelijkheden om het internationale venster voor Stadswerk leden verder te openen. Daarom start de werkgroep Internationale contacten. Deze werkgroep gaat aan de slag met het ontwikkelen van een projectopzet voor de internationale contacten. 

8 september kennisuitwisseling assetmanagement in Amsterdam
Op 8 september bezoekt een aantal leden van de IPWEA (Institute of Public Works Engineering Australasia) Nederland, om ervaringen en kennis uit te wisselen op het gebied van engineering waaronder asset management.

Een mooie gelegenheid voor u om met onze buitenlandse collega’s in contact te komen. Daarom organiseren we een bijeenkomst voor zowel Stadswerkleden als de leden van de IPWEA! Tijdens deze bijeenkomst hoort u alles over assetmanagement in Australië en Nieuw Zeeland en komen ook interessante Nederlandse projecten aan bod. Noteert u 8 september alvast in uw agenda, meer informatie volgt.

Via Stadswerkmagazine, onze website en social media houden we u op de hoogte van deze en andere activiteiten van deze werkgroep. 

Cookie-instellingen